De Gooische Koffiebus

De Gooische Koffiebus

Drie jaar nadat Master Barista Marco zijn koffie schenkerij en branderij begon aan de Laarderweg in Bussum, maakt hij nu ook de lekkerste koffie op locatie met De Gooische Koffiebus.

 

“Met De Gooische Koffiebus’ schenken wij nu ook
op locatie de heerlijkste koffie”

 

Wij kopen groene koffiebonen en branden deze zelf. Met de versgebrande huisblend creëren wij unieke smaaktinten. En werden wij in 2014, als de Koffie Society, uitgeroepen tot nummer 18 van de AD koffietest en nummer 1 van ‘t Gooi.

“Wij laten je graag delen in onze passie, dat is koffie en patisserie. Dus ook vanuit De Gooische Koffiebus serveren wij onze patisserie met Portugese inslag. Tania, ‘mijn Braziliaanse koffieboontje’, maakt zowel de patisserie als broodjes elke dag in onze eigen keuken”.

Vanuit De Gooische Koffiebus maken wij: apfelstrudel, muffins, pastel da nata en kokosmakronen en niet te vergeten serveren wij ook geweldige cakes zoals: banana bread, carrot cake en geweldige cheesecake.

Met een capaciteit van enkele honderden kopjes koffie per uur is De Gooische Koffiebus ideaal voor feesten, evenementen en partijen, braderieën, markten, private diners of een tuinfeest. Met De Gooische Koffiebus wordt uw evenement een nog groter succes met de beste koffie, thee, juices en patisserie.

Workshop Thuis Barista en Latte Art op locatie.

Met De Gooische Koffiebus kunnen wij de workshops die in de winkel gegeven worden ook op locatie aanbieden. Een leuk idee voor een bedrijfsuitje of als afsluiting van een brainstormsessie op de spreekwoordelijke ‘hei’. Zowel de ‘Thuis Barista’ als de ‘Latte Art’ workshop kan op iedere locatie verzorgd worden.

Vraag een offerte aan…

Wilt u De Gooische Koffiebus op uw evenement of feest? Reserveer hieronder. Indien u De Gooische Koffiebus wilt boeken voor een markt of festival (vrije verkoop) dient u bij ‘Reserveren voor vrije verkoop’ te kiezen voor ‘Ja’.

Voor vragen kunt u ons natuurlijk telefonisch 06-52850227 of per mail koffiesociety@gmail.com bereiken.