De Gooische Koffiebus

De Koffie Society en De Gooische Koffiebus van Master Barista Marco Smit.

Met echte passie voor koffie koopt Master Barista Marco Smit verse, koffiebonen en heeft hij ze zelf gemelangeerd. Daarmee creëert hij samen met zijn team een mooie en unieke smaak. Tijdens het opschenken wordt er latte art toegepast zodat onze gasten de beleving van de koffie extra ervaren. Tevens schenken we met behulp van Monin siropen diverse koffierecepten. Het is dan ook niet verrassend dat hij met zijn team in 2014 werd bekroond tot de nummer 1 koffie van ‘t Gooi en nummer 18 van Nederland in de AD-Koffietest.

Capaciteit : Bij volle bezetting 350 consumpties per uur
Personeel : Gediplomeerde, representatieve en ervaren Barista’s
Klant Beleving: : Totaal concept, coffee and more!
Specialiteit: : Vers gebrande koffie met latte art geserveerd in luxe bekers
Producten : Bio+ melk, Soyamelk, Oatly Havermelk, Kokosmelk,
Bij Producten: Ice Cappuccino, Chocolademelk en thee.

“Coffee is more”

Onze koffie in combinatie met iets zoets geeft een speciale ervaring. Daarom serveert de Gooische Koffiebus ook verse en zelfgemaakte Homemade of truckmade Patisserie. De verfijnde geuren van koffie en gebak zijn een toevoeging aan elk evenement. Patisserie: Kokos makronen, Apfelstrudel, Carrot Cake, Chocolade Cake, Red Velvet Cake, Vanilla Cake, Pastel da Nata en Banana Bread.

Naast alle heerlijke zoetigheden kunt u ook ontbijt en/of lunch op locatie krijgen.

    • Ontbijt/ Lunch: 75 gram vlees en/of kaas waren per persoon Mooi op schalen gepresenteerd.
    • 2 broodjes vers afgebakken per persoon. 1 croissant per persoon.
    • 1 glas met yoghurt en muesli en vers fruit.
    • 1 glas melk en/of jus d’orange.
    • Natuurlijk lekker warm scrambled eggs met gebakken bacon.
    • Fruitschaal en pakjes jam en chocolade pasta.

Bij de lunch krijgt u in plaats van de yoghurt, muesli en scrambled eggs en een heerlijke
quiche. Alles serveren we als lopend buffet.

Evenementen

Wij hebben inmiddels al 4 jaar ervaring met onze “Coffee and more bus” De Gooische
Koffiebus.

Wij werkten voor:

  • Asthon Brothers in Zeist, gestaan 1 maand lang +/- 500 Consumpties in 1,5 uur per dag.
  • Mysticgarden festival sloterplas Amsterdam, +/- 600 Consumpties over de gehele dag op 13.000 bezoekers. Dat is maar 2% van de bezoekers die op een hete zomerdag trek hebben in koffie. Maar de zelf gebakken cake en koeken vlogen weg.
  • Dockyard Festival Amsterdam, +/- 500 Consumpties over de gehele dag op 7.000 bezoekers.
  • Bussum Cultureel, 2014, 2015 en 2016, +/- 300 Consumpties in de avond op 500 bezoekers
    op de openlucht bioscoop avond.
  • Open studio dagen, Avro Tros 2015, 2016, 2017 en 2018, +/- 500 Consumpties 7.000 bezoekers.

En we hebben op eten rolletjes, Trek, Toost en nog veel meer foodfestivals gestaan. In Nederland en ook in Duitsland zijn wij Actief.